2022: een nieuw jaar én nu al een hoop nieuwe doelen rijker!

Benieuwd naar onze doelen? Onze missie voor het komende jaar blijft: samen grip op jouw toekomst. Wij zijn er namelijk van overtuigd hoe meer grip onze klanten krijgen op hun contracten, maar ook de asset- en teamprestaties, hoe blijer wij worden. Tegelijk beseffen we dat we vakmensen en tools nodig hebben om deze bijdrage te kunnen leveren. Daarom gaan we het komende jaar zowel in tools als vakmensen investeren!

Opkomst van nieuwe tools

Het komende jaar gaan we ook verder met de productontwikkelingen die we in 2021 zijn opgestart. Begin dit jaar hebben we de vernieuwde online Faam ISO-55001 scan afgerond. En met deze mooie tool kunnen onze klanten bepalen waar het grootste verbeterpotentieel in de organisatie zit. Natuurlijk helpen we graag mee om de verbeteringen door te voeren. Ook ontwikkelen we cursussen en online tools waarmee we onze kennis kunnen overbrengen. Hoe meer mensen ons vak gaan beheersen, hoe beter het is.

Hoe koppel je duurzaamheid aan assetmanagement?

Dit is een vraag die ons voortdurend bezighoudt. In het team hebben we hier al leuke ideeën voor bedacht die we de komende periode verder gaan uitwerken. Hoe mooi zou het zijn als je duurzaamheid kunt vertalen in Eco-kosten? We verwachten hier in de loop van het jaar concrete invulling aan te kunnen geven: interessant toch?!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat we elkaar regelmatig zien én spreken. Onze werkweek bestaat uit een combinatie van werken bij de klant, op kantoor en thuis. Tweewekelijks op vrijdag komen we met het hele team samen op ons kantoor. We praten elkaar bij over de lopende projecten, bespreken wat de interne actie-/verbeterpunten zijn voor de komende twee weken en werken hier samen aan. Met uiteraard een bourgondische afsluiter tijdens de vrijmibo!

Last but not least

Een belangrijk doel voor 2022 is het behoud van het bestaande team en de uitbreiding met nieuwe collega’s. Om dit te bereiken investeren we in coaching, opleiding, teamuitjes en het vinden van nieuwe collega’s die met ons mee willen groeien. Kom je in 2022 bij ons werken? Dan ga je zeker die buitenland trip meemaken voor het 10-jarig bestaan van Faam.

Ga jij met ons mee op avontuur? 😉