Onderhouden

Van het (tijdelijk) aansturen van uw onderhoudsorganisatie tot het uitvoeren van een storingsanalyse: wij helpen u graag om uw contract tijdens de maintenance fase maximaal te laten renderen. Daarbij richten we ons op (integrale) meerjarige onderhoudscontracten.

Slim onderhoud, maximale winst

Winstgevendheid is hét bestaansrecht van ondernemingen, overheden en organisaties. Daarbij kan het gaan om financiële, maar ook om maatschappelijke winst; bijvoorbeeld in de vorm van de beschikbaarheid en veiligheid van infrastructuur. Goed, slim onderhoud helpt bij het verzilveren van die winst en bij het in stand houden van het gewenste outputniveau tegen de laagst mogelijke kosten.

Kosteneffectief onderhoud

Onderhoud is daarmee niet alleen een technische factor, maar ook een economische. In het ideale geval is er sprake van zogenoemd kosteneffectief onderhoud, met een optimaal evenwicht tussen deze twee werelden. Wij zorgen ervoor dat, gedurende de uitvoering van het meerjarig onderhoud, de balans tussen de kosten en de bedrijfszekerheid continu wordt bewaakt en indien nodig wordt bijgestuurd.

Remco Cornelissen

Bel: 06 - 23 83 00 24
Stuur een e-mail

Remco Cornelissen