Remco Cornelissen

Remco Cornelissen

Commercieel manager en Consultant

06-23 83 00 24
remco.cornelissen@faam-bv.nl

Mijn passie

Waarde toevoegen aan organisaties, projecten en/ of processen geeft mij voldoening en energie. Het bieden van toegevoegde waarde is in mijn beleving essentieel als het gaat om dienstverlening, het efficiënt inrichten van projecten en processen en het op- en uitbouwen van relaties. Hierin een verbindende schakel zijn geeft het plezier in mijn werk.

Naast mijn werk geniet ik samen met mijn vrouw Marleen van onze zoon Tim en stap ik graag op de racefiets of mountainbike. Lekker over de weg op Goeree Overflakkee of in de Brabantse bossen mezelf uitdagen.

Mijn aanpak

Om toegevoegde waarde te kunnen bieden moet je eerst precies weten hoe het huidige proces van project en/ of organisatie in elkaar zit. Vanuit deze inventarisatie kun je, door goed door te vragen, samen bepalen waar de noodzaak het hoogst is en welke kennis en expertise ontbreekt. Ik wil daarin op praktische en overzichtelijke wijze samenwerken, het zijn gelukkig nog altijd teams en mensen die het succes voor een groot deel bepalen. Gezamenlijke succesbeleving en humor zorgen voor lol in je werk!

Mijn kennis en ervaring

Vanuit interesse voor economie, marketing en sales heb ik gekozen voor de studie Commerciële Economie (HBO). De theoretische kennis heb ik vervolgens in de praktijk gebracht binnen de arbeidsbemiddeling in Civiele Techniek. Een mooie combinatie van techniek en commercie die mij veel heeft gebracht. Mijn kennis en ervaring heb ik verder aangevuld als trainer/ coach op het gebied van klantcontact en commercie. Hierin heb ik veel mooie bedrijven (waaronder aannemers en ingenieurs- adviesbureaus) begeleid bij het optimaliseren van resultaat. Ik geloof namelijk oprecht dat er nog veel te winnen is in de wereld van techniek door samen te werken en andersoortige competenties toe te voegen. Hierin een verbindende rol vervullen is mijn doel vanuit Faam.