Wat doen we?

Optimale prestaties uit uw assets halen en zo toegevoegde waarde creëren voor uw organisatie: dát is wat Faam doet. Sinds de oprichting van ons bedrijf, in 2012, zetten wij onze kennis en ervaring in voor tal van opdrachtnemers binnen de infrastructuurmarkt, de energiemarkt en de markt van private asset owners.

Optimale efficiëntie

Maximale prestaties gedurende de gehele levensfase van een asset, bij acceptabele risico’s, minimale kosten en maximale duurzaamheid: dat is waar het om draait in onze specialisatie, life cycle management. Door asset management toe te passen op uw assets en door te focussen op duurzaamheid, bereiken we voor u optimale kostenbesparingen en eco-efficiency.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de infrastructuurmarkt en energiemarkt. Dankzij deze jarenlange ervaring binnen een breed scala van vakgebieden kunnen we elk klant vraagstuk pragmatisch, maar met de juiste theoretische kaders oplossen. We verrichten onze werkzaamheden in zowel de tender-, bouw- als onderhoudsfase van projecten.

Drie kennisgebieden

Onze werkzaamheden verrichten we binnen onze drie kennisgebieden: