Inrichten contract in transitie-en mobilisatiefase provincie Noord-Holland

Het project

De Provincie Noord-Holland heeft haar areaal opgedeeld in een aantal gebieden. Per gebied zijn integrale gebiedscontracten in de markt gezet voor het onderhoud en beheer van de infra. Het gaat om langdurige en complexe contracten, met een looptijd van tien jaar, waar zowel de Provincie als de Gebiedsaannemer in moet groeien.

Onze opdrachtgever won het tweede gebiedscontract. Faam werd gevraagd om te ondersteunen bij het inrichten van het contract in de transitie-/mobilisatiefase. De transitiefase legt de basis voor een succesvol contract. Zowel inhoud als relatie is daarbij essentieel. Door de complexiteit van het contract is brede kennis en ervaring nodig om alle ‘lijntjes’ binnen het contract goed met elkaar te kunnen verbinden.

Onze rol

Faam leverde met name hulp op tactisch niveau: het analyseren van eisen, het schrijven van plannen, het meedenken over onderhoud, het inrichten rapportages, en het inbrengen van kennis uit de tenderfase. Daarnaast zette onze opdrachtgever ons in als sparringpartner voor een breed scala aan onderwerpen.

Het resultaat

Een succesvol opgestarte transitiefase, waarin werd gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. Onze klant was zeer tevreden over de geboekte resultaten in deze transitiefase.

Projectinformatie

LOCATIE
Amsterdam

JAAR UITVOERING
2016 – heden

Meer weten?

Gert-Jan van Poppel

Eigenaar en consultant

Project delen

[FAAM-86 Inrichten contract in transitie-en mobilisatiefase provincie Noord-Holland]

Share: