Whitepaper

Op weg naar duurzaam assetmanagement (D-AM)

Deze whitepaper is speciaal voor jou ontwikkeld. Door kennis te delen op het gebied van duurzaam assetmanagement, vervullen we wederom een stukje van onze missie ‘Samen grip op jouw toekomst’.

  Whitepaper ontvangen

  Als samenleving worden we ons steeds bewuster van het feit dat een goede omgang met het milieu belangrijk is voor onze eigen toekomst.

  Ook bij assetmanagement – onze specialisatie – speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Door assets op een doeltreffende wijze te beheren ontstaat een optimale balans tussen kosten, risico’s en prestaties, en bereik je vanzelf een optimaal rendement én maximale eco-efficiency. Daarbij gaat het niet alleen om de fysieke assets zoals bruggen, tunnels en afvalverbranders, maar ook om de gerelateerde, logistieke processen en systemen.

  In deze whitepaper gaan we dieper in op de vraag hoe assetmanagement en duurzaamheid samenhangen en wat dat voor jouw organisatie kan betekenen. In hoeverre kan assetmanagement bijdragen aan de realisatie van duurzaamheidsdoelstellingen? Hoe ziet het proces richting een duurzamere toekomst er in grote lijnen uit?

  Heel veel leesplezier! Laat je ons weten wat je ervan vond?

  Groet,
  Frank en Gert-Jan