Missie & Kernwaarden

Faam helpt mensen en organisaties graag vooruit. Met slim asset- en procesmanagement werken we mee aan een maatschappij waarin iedereen veilig en comfortabel kan werken, wonen, reizen en ontspannen. Niet alleen nu, maar ook straks. Samen grip op jouw toekomst!

Waar staan we voor?

Samen grip op jouw toekomst: voor ons zijn dat geen loze woorden. Juist nu we aan de vooravond staan van grote veranderingen – op het gebied van infrastructuur en energie, maar ook in sectoren als luchtvaart, industrie en bouw – zijn wij er om je vooruit te helpen. Met innovatieve, toekomstgerichte oplossingen, die zorgen voor maximale voorspelbaarheid in termen van onderhoud, levensduur en kosten.

Dat doen we in de eerste plaats vanuit ons vakmanschap. Door onze kennis en ervaring op het gebied van asset- en procesmanagement weten we precies aan welke knoppen we moeten draaien om de levensduur van vitale assets duurzaam te verlengen of deze precies op het juiste moment te vervangen – tegen zo laag mogelijke kosten. Ook ondersteunen we je bij het inzichtelijk maken en verbeteren van de prestaties van je assets. Daarbij maken we optimaal gebruik van de groeiende mogelijkheden die de technologie ons biedt.

Maar minstens zo belangrijk vinden we persoonlijke aandacht. Bij ons geen standaardoplossingen, maar oprechte interesse in de specifieke vraag van de opdrachtgever én voor de mens daarachter. Vanuit een open, pragmatische blik maken we problemen graag kleiner in plaats van groter.

Daarbij hechten we veel waarde aan een goede, relaxte sfeer en aan positieve energie. Humor en relativeringsvermogen: ze vormen noodzakelijke tegenhangers voor ons inhoudelijke vakmanschap.