Opleiding en training

Het opzetten van een slim, toekomstgericht onderhoudsprogramma, met oog voor de optimale balans tussen prestaties, risico’s en kosten: het is een specialisme op zich. Onze jarenlange kennis en ervaring op dit vlak delen we graag met klanten die zélf meer te weten willen komen over assetmanagement, maintenance engineering en andere onderwerpen die raken aan slim beheer en onderhoud.

Workshops

Dat doen we bijvoorbeeld regelmatig tijdens in-house workshops bij onze klanten. Uiteraard stemmen we de vorm en inhoud van die workshops af op de specifieke eisen en omstandigheden bij die klant.

Gamification: spelenderwijs leren

Ook zetten we geregeld gamification-trajecten op. Met inhoudelijk sterke, maar vooral ook leuke games en opdrachten laten we medewerkers spelenderwijs kennismaken met de onderliggende principes van slim beheer en onderhoud.

Toekomstgericht vakmanschap

Ten slotte begeleiden we geregeld medewerkers die zich vanuit hun functie bezighouden met beheer en onderhoud, zoals assetmanagers, procesmanagers en maintenance engineers. Wat zijn de laatste inzichten op ons vakgebied? En: hoe kun je die inzichten gebruiken om je functie zo goed mogelijk inhoud geven?

Zo helpen we professionals verder in hun ontwikkeling en bieden we hen grip op de toekomst: die van henzelf én van de organisatie waarvoor ze werken. Toekomstgericht vakmanschap: dát is waar we voor gaan.

Meer weten?

Frank Stoffels

Eigenaar en consultant