Introductiecursus NEN2767-4

Het project

De conditie van infrastructuur objectief en eenduidig vastleggen: het kan aan de hand van de richtlijn NEN 2767-4. Onze opdrachtgever had behoefte aan meer informatie over deze norm en over de toepassing ervan op een aantal specifieke assets binnen het contract. Ook wilde onze klant graag dat de eigen monteurs tijdens het reguliere onderhoud óók de conditie van een aantal assets zouden kunnen vaststellen.

Onze rol

Onze klant was op zoek naar een partij die deze wensen op een praktische manier zou kunnen invullen. We verzorgden een eendaagse introductiecursus NEN 2767-4, opgedeeld in een theoriegedeelte en een praktijkmiddag. Bij aan aantal assets gingen we, samen met de cursisten, daadwerkelijk aan de slag met het doen van een conditiemeting.

Het resultaat

Het uitvoerende en operationele team heeft de basisbeginselen van de NEN 2767-4 leren kennen. Dankzij de cursus kunnen de monteurs nu voor een aantal specifieke assets de conditie bepalen tijdens het reguliere onderhoud. Hierdoor kan onze klant het onderhoud en de Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) verder optimaliseren, op basis van de werkelijke conditie van de assets.

Projectinformatie

LOCATIE
Schiphol

JAAR UITVOERING
2016

Meer weten?

Gert-Jan van Poppel

Eigenaar en consultant

Project delen

[FAAM-58 NEN 2767-4 introductiecursus Schiphol Perceel 7]

Share: