Gert-Jan van Poppel

Gert-Jan van Poppel

Eigenaar en consultant

06-44 93 39 48
gertjan.van.poppel@faam-bv.nl

Mijn passie

Een goed geoliede organisatie die onderscheidende resultaten boekt: dáár word ik warm van. Ik krijg veel voldoening van het opbouwen van een open relatie met onze klanten en van het daadwerkelijk oplossen van hun problemen.

Mijn energie kan ik goed kwijt in mijn werk, maar ook daarbuiten. Zo vind ik het heerlijk om op mijn racefiets lange stukken tegen de wind in te beuken in de polder of de Mont Ventoux te beklimmen. Die berg heeft een speciale plek in mijn hart; ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag waarom dat zo is. Het allermeest geniet ik van mijn lieve vrouw Natalie en onze vier prachtige kinderen.

Mijn aanpak

Ik begin graag met het creëren van overzicht. Wat is de werkelijke vraag? Kunnen we de oplossing op een A4-tje schetsen als denkrichting? Is de oplossing te vinden in techniek, betere processen of misschien in de mensen? Steeds weer blijkt dat veel problemen prima zijn op te lossen met een goed gesprek, met aandacht voor elkaars belangen. Ik geniet ervan als het lukt om op deze manier bij te dragen aan de prestaties van een team. En, hoe druk of moeilijk het soms ook is: plezier in het werk is voor mij essentieel.

Mijn kennis en ervaring

Vanwege mijn brede interesse koos ik voor de opleiding Werktuigbouwkunde (HTS en TU/e), als stevige technische basis. Mijn bedrijfskundige, financiële en organisatorische kennis heb ik opgedaan tijdens het ‘Jong Talent Programma’ van Essent. Werk-ervaring bouwde ik op als Exploitatie-manager, Teammanager Service & Onderhoud, Manager Maintenance Support en Projectleider ‘Outsourcing’.

Bij Faam heb ik de volgende stap gezet door ondernemer te worden; een unieke kans om een hecht team te bouwen en mooie ideeën om te zetten naar oplossingen die de (infra)markt een stukje beter maken.