EMVI-plan tender gebiedsgericht onderhoud gemeente Hellevoetsluis

Het project

De gemeentes Hellevoetsluis en Nissewaard voerden samen een aanbesteding uit voor het aanbrengen en onderhouden van asfalt. Naast een technisch sterke partner waren de gemeentes ook op zoek naar een partij die hen kon begeleiden in de transitie van traditioneel naar regie-gestuurd wegbeheer. De aanbesteding vond plaats op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). 

Onze rol

Faam heeft als eerste stap meegeholpen met de prekwalificatie van onze opdrachtgever. Nadat dit succesvol was verlopen, werd Faam verantwoordelijk voor het schrijven van het EMVI-plan. Allereerst analyseerden we het contract en de ‘vraag achter de vraag’, waarna we onze analyses omzetten naar passende oplossingen per thema. Onze bevindingen legden we vervolgens vast in een storyboard, dat als basis diende voor het schrijven van het document.

Onze kracht? Die school bij dit project vooral in het samenbrengen van de inhoudelijke kennis van onze opdrachtgever en onze eigen kennis van de transitie van onderhoudsorganisaties, en het vervolgens krachtig opschrijven van de gekozen oplossingen.

Het resultaat

Onze inspanningen leverden een EMVI-plan op dat werd beoordeeld met de scores ‘goed’ en ‘uitstekend’. Helaas heeft onze opdrachtgever op basis van prijs en kwaliteit het werk niet gegund gekregen.

Projectinformatie

LOCATIE
Hellevoetsluis en Nissewaard

JAAR UITVOERING
2016

Meer weten?

Gert-Jan van Poppel

Eigenaar en consultant

Project delen

[FAAM-83 EMVI plan Tender Hellevoetsluis]

Share: