Meerjarig onderhoud ondergrondse infra

Naar een winnende aanbesteding

Schiphol is een stad op zich, met een enorme hoeveelheid boven- en ondergrondse infrastructuur. Onze opdrachtgever, BAM, wilde graag de aanbesteding winnen voor het meerjarig onderhoud van de ondergrondse infrastructuur op de luchthaven.

Onze rol

Faam werd (mede vanwege onze grote kennis van Schiphol) gevraagd om mee te werken aan het winnen van de aanbesteding.

Onze oplossing

Als expert op het gebied van onderhoud werkten we mee aan het opstellen en schrijven van de zogenoemde Best Value-dossiers: prestatie-, risico- en kansendossiers. Ook werd ons gevraagd om de ‘sleutelfunctionaris beheer en onderhoud’ te leveren.

Vervolgens begeleidden we de concretiseringsfase voor het beheer en onderhoud. We waren betrokken bij de inhoudelijke gesprekken om te komen tot een verdieping van eisen en duidelijk de out of scope-onderdelen te bepalen. Ook leverden we in deze concretiseringsfase de inhoudelijk notulist, die alle gesprekken en afspraken omzette naar inhoudelijke notulen en producten van de concretiseringsfase.

Het resultaat

Mede dankzij de inzet van Faam won onze opdrachtgever de tender op basis van de hoogste scores voor de Best Value-dossiers.

Meer weten?

Gert-Jan van Poppel

Eigenaar en consultant

Project delen

[Best Value Aanbesteding Meerjarig Onderhoud]

Share: