Faam heeft een persoonlijke aanpak, zo ook met Kerst!

De laatste jaren sturen we onze nauwe contacten een wijnfles op zo net voor Kerst. Deze wijnflessen komen uit Zuid-Frankrijk. Hier is onze “huisleverancier” Domaine de Marotte gevestigd aan de voet van de Mont Ventoux. Gert-Jan en Frank hebben hier meerdere malen de wijn persoonlijk geproefd en weten daarom dat deze wijnen zeer geschikt zijn als Kerstgeschenk.

Ook dit jaar is de traditie voortgezet en zijn de wijnflessen weer besteld. We willen namelijk onze bourgondische sfeer die binnen ons bedrijf aanwezig is, graag delen met de mensen die we dankbaar zijn! Zodat we iedereen op een persoonlijke manier kunnen bedanken voor het afgelopen jaar.

Inmiddels hebben onze nauwe contacten de wijnflessen ontvangen of worden ze binnenkort persoonlijk afgeleverd. Alle flessen zijn voorzien van een klein persoonlijk kaartje, omdat Faam aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Wij hopen dat de bourgondische sfeer van ons bedrijf met deze goede wijnfles doorvertaald wordt bij jullie in het bedrijf! Onwijs bedankt voor de samenwerking, het vertrouwen en de mooie momenten in 2021. Wij hopen dat jullie op deze manier het jaar goed en warm kunnen afsluiten.

Daarnaast willen we ook al onze connecties via deze manier bedanken voor het afgelopen jaar. Ook zonder jullie is Faam niet zo succesvol.

Geniet van de Kerstdagen en blijf gezond!