Rob vijf jaar in dienst

Rob Burhenne is alweer vijf jaar in dienst bij Faam. Dit werd gevierd met een goede fles wijn, ook kreeg Rob een prachtige bos bloemen en een dinerbon. Wat vliegt de tijd toch snel voorbij en wat zijn we nog steeds blij met Rob als ons teamgenoot. Gelukkig heeft Rob het naar zijn zin en blijft hij nog lang in het Faam team.

We vroegen hem daarom ook wat ervoor zorgt dat hij elke dag met veel plezier naar zijn werk gaat. Volgens Rob kwam dat door meerdere dingen. “Als eerste de afwisseling op werk, zorgt ervoor dat uitdagend blijft. Daarnaast zorgen de leuke collega’s en het team voor goede sfeer. Ook de mensen waarvoor ik werk dragen hieraan mee! Last but not least; de impact die ik maak bij de klanten.”

Wij vroegen Rob wat zijn leukste moment was na vijf jaar werken bij Faam. Rob vond het toch lastig om gelijk op een antwoord te komen, aangezien hij zei dat er veel leuke dingen worden gedaan. “Het is moeilijk om één specifiek moment te kiezen. De uitjes die we regelmatig met het team doen zijn altijd heel gezellig, zo zijn we vorige week nog uiteten geweest. Ook wordt de sfeer hoog gehouden door spontane momenten op de zaak, zoals vanmorgen nog een lekker stuk gebak! Dit soort momenten zijn ook altijd leuk.”

Op naar de volgende vijf jaar!