Frank bezocht marktconsulatie Schiphol

Frank bezocht marktconsulatie Schiphol

Op woensdag 7 juni vond een marktconsultatie plaats. Schiphol had hiervoor marktpartijen uitgenodigd om mee te denken over de nieuwe contracten en de bijbehorende aanbesteding.

Faam is momenteel actief op Schiphol op een van de huidige contracten/percelen. Daar leveren we Maintenance Engineering en Assetmanagement expertise.

Schiphol bereidt momenteel de aanbesteding voor van de nieuwe Raamcontracten per 2019. Het gaat om een aantal grote contracten voor het beheer en onderhoud en de bouw van operationele assets op de terreinen en de terminal. Schiphol zoekt hiervoor strategische partners die verder kijken dan de beste prijs- en kwaliteitverhouding en een verrassende kijk hebben op samenwerking, innovatie, digitalisering en duurzaamheid. Op die verschillende aspecten wil Schiphol potentiële marktpartijen uitdagen.

Schiphol presenteerde haar visie en ambities voor de nieuwe Raamcontracten. Tijdens interactieve workshops daagde Schiphol de marktpartijen uit om met vernieuwende ideeën te komen ten aanzien van bepaalde thema’s en aan te geven waar kansen en risico’s liggen voor de nieuwe contracten. Ze vroegen marktpartijen om verder te kijken dan traditionele oplossingen en werkwijzen.

Faam heeft met haar jarenlange ervaring op het gebied van Assetmanagent en de specifieke kennis van de klant Schiphol een opbouwende bijdrage geleverd aan deze goed georganiseerde middag.